Akciový katalóg

JAR 2024

leták Zobraziť akciu

PREDAJ PRE STOLÁROV A DIZAJNÉROV registruj sa a nakupuj so zľavou

Blog

Viefe úchytky a vešiaky, to je dizajn v každom detaile

Viefe úchytky a vešiaky, to je dizajn v každom detaile

22.06.2023
Tím CPS Kovania

Viefe je španielska firma zameraná na výrobu a dizajn kvalitných a originálnych úchytiek na nábytok, vešiakov na steny a zarážok do dverí.
O jedinečnosti značky Viefe najviac vypovedá ich vízia. Tou je zdokonaliť finálny dizajn nábytku a interiéru. Podľa nich aj taký malý detail ako úchytka a háčik na stenu môže obohatiť interiérový priestor a prinášať radosť.

Logo VIEFE

Vešiaky na stenu, ktoré spĺňajú praktický i dekoratívny účel

Vešiaky na stenu, ktoré spĺňajú praktický i dekoratívny účel

21.06.2023

Nástenné vešiaky sú skvelým riešením pre organizáciu priestoru vo vašej domácnosti, na chalupe alebo v kancelárii. Vešiaky na stenu sa jednoducho inštalujú a poskytujú vám praktický spôsob zavesenia a usporiadania rôznych predmetov. 
Na našej stránke nájdete vešiaky na oblečenie a doplnky rôznych typov a štýlov, ktoré spĺňajú rôzne potreby od menších háčikov po väčšie kúsky, rustikálne, moderné, jednoduché aj dizajnové vešiaky.

 

Nenápadne nápadné čierne úchytky

Nenápadne nápadné čierne úchytky

14.06.2023
Úchytky a knopky sú drobnými detailmi, ktoré môžu výrazne ovplyvniť celkový vzhľad vášho nábytku. Keď prichádza na voľbu úchytiek, čierne varianty si získavajú čoraz väčšiu popularitu. Sú elegantné, moderné a poskytujú mnoho výhod, ktoré vám môžu priniesť potešenie a zlepšenie vnímania vášho interiéru.
Úchytky na skrine s dĺžkou do 1200 mm

Úchytky na skrine s dĺžkou do 1200 mm

02.06.2023

Dlhé úchytky na šatníkových skriniach nielenže zabezpečujú praktickú funkciu otvárania a zatvárania dverí, ale zároveň pridávajú estetickú hodnotu a zdôrazňujú celkový štýl priestoru. Ich dlhšie rozmery a výrazná forma poskytuje vynikajúcu príležitosť na vyjadrenie osobnosti a vkusu prostredníctvom dizajnu.

Zlaté úchytky - dokonalý spôsob, ako oživiť váš nábytok

Zlaté úchytky - dokonalý spôsob, ako oživiť váš nábytok

31.05.2023

Zlaté úchytky sú v dnešnej dobe stále viac populárne, pretože prinášajú do každého interiéru štýlový a luxusný vzhľad. Ich kvalita, elegancia a trvanlivosť ich robia ideálnym doplnkom pre moderné aj tradičné nábytkové kúsky. V tomto článku sa zameriame na výhody a využitie zlatých úchytiek a knobiek, ako aj na to, ako môžu prispieť k oživeniu vášho interiéru. Ak hľadáte jedinečný a sofistikovaný spôsob, ako zdokonaliť svoj domov, zlaté úchytky sú tou správnou voľbou.

IWETEC - expert na nečistoty

IWETEC - expert na nečistoty

28.04.2023

IWETEC vyrába čistiace produkty pre priemysel, remeselníkov a domácnosti. Ich ponuka zahŕňa rôzne druhy lepidiel, tesniacich hmôt, čističov, leštidiel, ochranných sprejov, farieb a lakov, ako aj špecializované produkty pre čistenie a ochranu povrchov. Základné prednosti čistiacich produktov značky Iwetec:

  • Účinnosť - ich produkty sú navrhnuté tak, aby boli účinné pri čistení širokého spektra rôznych povrchov a nečistôt. Sú testované v laboratóriách aj v praxi, aby zaručili  účinnosť.
  • Bezpečnosť - IWETEC produkty sú bezpečné na používanie a neškodia životnému prostrediu. 
  • Variabilita - v ponuke rôzne typy čistiacich prostriedkov, dezinfekcie a čističe na rôzne povrchy ako napríklad kov, plast, sklo a ďalšie.
  • Vysoká kvalita - výrobky sú navrhnuté tak, aby boli trvanlivé a mohli dlhodobo slúžiť.
Platba v Packete Z-BOX

Platba v Packete Z-BOX

17.01.2023
Objednali ste si u nás tovar a ako miesto vyzdvihnutia ste zvolili výdajňu Packety Z-BOX?
Ako zaplatiť za objednávku z pohodlia domova sa dočítate nižšie v článku.
Ako namontovať posuvné dvere na vstavanú skriňu?

Ako namontovať posuvné dvere na vstavanú skriňu?

02.06.2022

Vstavaná šatníková skriňa s posuvnými dverami je veľmi pekným a praktickým riešením úložného priestoru. Pokiaľ máte menšie izby, ktoré nechcete zapratať nábytkom, vstavaná skriňa je ideálnym riešením. Rozumieme však, že objednať si ju na mieru stojí veľa. Poradíme vám, ako si svojpomocne navrhnúť vlastné posuvné dvere na šatník, pripraviť ich a namontovať.

Nemecké skrutky SPAX s TORX hlavou

Nemecké skrutky SPAX s TORX hlavou

24.02.2022
Naším cieľom je pomáhať vám zlepšovať sa, preto do našej ponuky zavádzame inovatívne skrutky do dreva nemeckej značky SPAX, ktoré šetria váš čas a zvýšia kvalitu vašej práce.
Ako vybrať správne nábytkové výsuvy?

Ako vybrať správne nábytkové výsuvy?

22.02.2022

Dobrý dizajn nie je len o pekných tvaroch a príjemných farbách, ale najmä o funkčnosti. Výber výsuvu je dôležitou súčasťou kvalitného nábytku. Poradíme vám, ako si vybrať správne nábytkové výsuvy.

Overené našimi zákazníkmi

Overený zákazník08.04.2024
Odporúča obchod
rýchlosť dodania
Overený zákazník27.03.2024
Odporúča obchod
Rýchle a kvalitné
Overený zákazník24.03.2024
Odporúča obchod
Rýchle doručenie.